De kersenkas

Culinaire beleving op een unieke locatie in de Hoeksche Waard ! 

De gehele zomer vanaf 1 mei t/m 15 oktober zijn de kasdeuren van zomer-restaurant De Kersenkas geopend van donderdag t/m zaterdag voor diner, op zondag voor groepen. Na ontvangst van uw reserveringsbevestiging, begint de culinaire oefening in het onthaasten.. Tussen honderden kersenbomen, kunt u aan een lange eiken boomstamtafel samen genieten van de meest heerlijke gerechten, bereidt met veel passie, liefde en de mooiste verse producten. In de rauwe maar prachtige sprookjesachtige kersenkas tussen de witte bloesem of later de glanzende rode kersen, worden alle zintuigen geprikkeld.. Bij mooi weer een feestelijk aperitief op het terras in de bloementuin met uitzicht op de boerenweilanden. 

 

Menu

De chef verrast u met een culinair 5-gangen menu vol smaaksensaties. Onze kwaliteitslat ligt hoog en onze mogelijkheden zijn zeer beperkt op deze bijzondere locatie, daarom is het voor ons helaas niet mogelijk rekening te houden met individuele dieetwensen.  Wel kunt u kiezen voor het vegetarische verrassingsmenu (geen vlees en vis). 

Wijnarrangement

De tongstrelende kleine gerechten, worden vergezeld van gastronomische wijnen. De chef-kok selecteert de wijn-spijs combinatie nauwkeurig op smaak.

Aanvangstijden culinair diner

U bent welkom vanaf 18.30 uur. U kunt genieten van een heerlijk aperitief en eventueel een hapje, bij mooi weer op het terras. Het diner start ca. 19.00 uur.  

Kosten

5-gangen: €87.50

 Gastronomisch wijnarrangement: €9.00 p/gl

Daarnaast hebben we een drankkaart(je)met o.a. cocktails maar ook feestelijke non-alcoholische dranken.

Aanbetaling

Bij reservering vragen wij een aanbetaling van €25,- p.p. Zie het als een ticket voor een bijzondere avond: daar bent u van verzekerd! Dit bedrag wordt op de rekening in mindering gebracht. Na ontvangst van de betaling ontvangt u de reserveringsbevestiging met de benodigde informatie. De voorpret begint vanaf hier! 

Let op:  Annuleren kan tot 14 dagen voor uw reservering, daarna is het niet meer mogelijk.  Wel kunt u uw ticket doorgeven aan vrienden, familie of bekenden, deze zijn niet naamsgebonden.   

Op de locatie kan zowel contant als per pin worden afgerekend. 

Groepsarrangement

Voor grote(re) gezelschappen aan de lange boomstamtafel hebben wij een groepsarrangement. Hier geldt een minimum van 12 personen en maximum van 24 personen. 

Het arrangement bestaat uit: 

Feestelijk aperitief bij binnenkomst 

         **

Smaaksensationeel & culinair 5-gangen (en vers brood bij de sauzen die om te ‘af likken’ zijn) 

         **

Bijpassend wijnarrangement & Tafelwater plat/bruis  

         **

Koffie complet met friandises en petits fours

De kosten bedragen €160,- p.p. 

Wilt u het exclusieve gebruiksrecht van de kersenkas de gehele avond met uw eigen gezelschap, dan geldt een minimum van 18 personen en maximum van 24 personen. U betaalt een Bij reservering  betaalt u een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag. 

Annuleren uiterlijk 14 dagen vantevoren

Gezien onze kleinschalige opzet, zijn de beschikbare zitplaatsen beperkt en snel uitverkocht. Wij raden u aan vroeg in het seizoen te boeken, dit om teleurstelling te voorkomen. Maar let op: uw gemaakte reservering kan niet meer worden geannuleerd binnen 14 dagen voor uw reservering. Ons restaurant is daar te klein en kwetsbaar voor.   Wij hopen op uw begrip daarvoor. Uiteraard kunt u wel uw zitplaats doorgeven aan vrienden, kennissen of familie van u, de zitplaats is vrij overdraagbaar. 

KLIK HIER VOOR RESERVEREN