De kersenkas

Culinair genieten op een unieke locatie in de Hoeksche Waard ! 

De gehele zomer zijn de kasdeuren van zomer-restaurant Vers Hoeksche Waard geopend voor diner. Na reservering kunt u aan lange tafels samen genieten van de meest heerlijke gerechten, bereidt met veel passie, liefde en mooie verse producten. In de rauwe maar prachtige sprookjesachtige kersenkas tussen de witte bloesem of later de glanzende rode kersen. Deze zomer ook genieten op het terras in de bloementuin met uitzicht op de boerenweilanden.

Adres

Blaaksedijk oost 53A

3274 LB Heinenoord

Menu

De chef verrast u met een culinair 6-gangen (of meer..) menu vol smaaksensaties. Onze kwaliteitslat ligt hoog en onze mogelijkheden zijn zeer beperkt op deze bijzondere locatie, daarom is het voor ons helaas niet mogelijk rekening te houden met individuele dieetwensen.  

Wijnarrangement

De tongstrelende kleine gerechten, worden vergezeld van de mooiste wijnen. De chef-kok selecteert de wijn-spijs combinatie nauwkeurig op smaak. Met regelmaat wordt op basis van een fantastische wijn, er een gerecht bij bedacht.  Hierdoor versterken de smaken elkaar nog meer en dat zal smaakexplosies tot gevolg kan hebben. 

Kosten

6-gangen: €75.00

7-gangen: €82.50

8-gangen: €90,-

Wijnarrangement: €8.50 p/gl

Grote groepen

Voor grote gezelschappen geldt een maximum van 24 personen. Voor grotere partijen, neem contact op voor de diverse mogelijkheden.

Openingstijden

Vanaf 1 mei op donderdag t/m zondag voor diner geopend. Gezien onze kleinschalige opzet, zijn de beschikbare zitplaatsen beperkt en snel uitverkocht. Wij raden u aan vroeg in het seizoen te boeken, dit om teleurstelling te voorkomen. Maar let op: uw gemaakte reservering kan niet meer worden geannuleerd. Ons restaurant is daar te klein en kwetsbaar voor en zijn dan daarmee helaas genoodzaakt de volledige kosten van het menu in rekening te brengen.  Wij hopen op uw begrip daarvoor. Uiteraard kunt u wel uw zitplaats doorgeven aan vrienden, kennissen of familie van u, de zitplaats is vrij overdraagbaar. 

Reserveren