De kersenkas

Culinair genieten op een unieke locatie in de Hoeksche Waard ! 

De gehele zomer vanaf 1 april t/m 1 oktober zijn de kasdeuren van zomer-restaurant Vers Hoeksche Waard geopend voor diner. Na ontvangst van uw reserveringsbevestiging, begint de culinaire oefening in het onthaasten.. Tussen honderden kersenbomen, kunt u aan een lange eiken boomstamtafel samen genieten van de meest heerlijke gerechten, bereidt met veel passie, liefde en de mooiste verse producten. In de rauwe maar prachtige sprookjesachtige kersenkas tussen de witte bloesem of later de glanzende rode kersen, worden alle zintuigen geprikkeld.. Deze zomer ook genieten op het terras in de bloementuin met uitzicht op de boerenweilanden. 


Menu

De chef verrast u met een culinair 6-gangen (of meer..) menu vol smaaksensaties. Onze kwaliteitslat ligt hoog en onze mogelijkheden zijn zeer beperkt op deze bijzondere locatie, daarom is het voor ons helaas niet mogelijk rekening te houden met individuele dieetwensen.  

Wijnarrangement

De tongstrelende kleine gerechten, worden vergezeld van gastronomische wijnen. De chef-kok selecteert de wijn-spijs combinatie nauwkeurig op smaak. 

Kosten

6-gangen: €75.00

7-gangen: €82.50

8-gangen: €90,-

Gastronomisch wijnarrangement: €8.50 p/gl

Groepsarrangement

Voor grote gezelschappen aan de lange boomstamtafel geldt een maximum van 24 personen. Voor grotere partijen, neem contact op voor de diverse mogelijkheden.

Openingstijden

Vanaf 1 april van donderdag t/m zondag voor diner geopend. Gezien onze kleinschalige opzet, zijn de beschikbare zitplaatsen beperkt en snel uitverkocht. Wij raden u aan vroeg in het seizoen te boeken, dit om teleurstelling te voorkomen. Maar let op: uw gemaakte reservering kan niet meer worden geannuleerd. Ons restaurant is daar te klein en kwetsbaar voor en zijn dan daarmee helaas genoodzaakt de volledige kosten van het menu in rekening te brengen.  Wij hopen op uw begrip daarvoor. Uiteraard kunt u wel uw zitplaats doorgeven aan vrienden, kennissen of familie van u, de zitplaats is vrij overdraagbaar. 

Reserveren