ONS VERHAAL

Hoe het ooit begon.

Een gedeelde droom van een eigen horecabedrijf & een enorme passie voor mooie, exclusieve, ambachtelijke & duurzame producten. Maar het ging niet zomaar een restaurant een worden…

In 2016 organiseerden wij, Edwin Esmeijer en Esther Noot, het allereerste pop up-diner in de kas tussen de kersenbomen. Alle gasten zaten naast elkaar op houten bierbanken en biertafels, de voeten in het zand. De gastvrouw had haar wijnen in de koelbox en de chef zijn gasfles voor het campingfornuis. Zonder de aanwezigheid van enige basisvoorzieningen (warm water, afvoer, gas, electra etc.) waren het behoorlijk wat uitdagingen, maar dat mocht niet in de weg staan, om onze missie te volbrengen en de gasten op alle fronten volledig in de watten te leggen, een sprookjesachtige avond te bezorgen en een onvergetelijke beleving mee te geven.  Met heel veel liefde, passie en alleen de mooiste producten, op de allermooiste locatie.

Na vijf jaar is het pop up-restaurant in de modder uitgegroeid tot een volwaardig zomerrestaurant (met iets meer voorzieningen, maar nog steeds ‘off the grid’)  en behaalden wij in 2018 de 2e plaats van de Gouden Pollepel. De magische sfeer in de kersenkas in combinatie met duurzame kwaliteitsproducten & het uitzonderlijk smaaksensationele eten, maakt deze locatie er een voor op de buckeltlist!

 


Om de bijzondere beleving mee naar huis te kunnen nemen, zijn al onze exclusieve en bijzondere producten uit ons restaurant & mini hotel ook (online) verkrijgbaar in de winkel. Niet alleen de beste sojasaus ter wereld of die heerlijke madeirasaus, maar ook dat prachtige handgemaakte servies, die zalige roomspray of die geweldige accessoires voor een perfect gestylde tafel. Neem hier snel een kijkje in de winkel !