De kersenkas

Culinair genieten op een unieke locatie in de Hoeksche Waard ! 

De gehele zomer zijn de kasdeuren van zomer-restaurant Vers Hoeksche Waard geopend voor diner. Na reservering kunt u aan lange tafels samen genieten van de meest heerlijke gerechten, bereidt met veel passie, liefde en mooie verse producten. In de rauwe maar prachtige sprookjesachtige kersenkas tussen de witte bloesem of later de glanzende rode kersen. Deze zomer ook genieten op het terras in de bloementuin met uitzicht op de boerenweilanden.

Adres

Blaaksedijk oost 53A

3274 LB Heinenoord

Menu

De chef verrast u met een culinair 5- of 6-gangen menu. U geeft alleen bij reservering aan, of er rekening dient te worden gehouden met speciale wensen / allergien. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van een  bijpassend wijnarrangement.

Kosten

5-gangen: €65.00

6-gangen: €72.50

Wijnarrangement: €8.50 p/gl

Grote groepen

Voor grote gezelschappen geldt een maximum van 24 personen. Voor grotere partijen, neem contact op voor de diverse mogelijkheden.

Openingstijden

Vanaf 1 mei op donderdag t/m zaterdag voor diner geopend. Op zondag early dinner va. 17.00 uur
Reserveren vantevoren verplicht;v.w. (on-)mogelijkheden van de prachtige locatie gelieve (uitsluitend echte!) allergien bij reservering te vermelden. Op de avond zelf kunnen wij niet meer schakelen.

Reserveren


Beschikbaarheid kunt u hier vantevoren checken: